Rabu, 05 Januari 2011

Xmas and New Year Mix

Hallo holla haiyaa...
sounds lots of excitements huh??, well, i read many of new year notes and i can feel people are being excited of things waiting for them in the future...
I read an article in a petite magazine named Prevention; it is a pretty good reading with a bunch of information that suits my age, well  so the reading was about WE  are the cause of things happened to US or  we are magnet to things around us-basically nicely and well written said; that we can make things happen for uourself, or, in Indonesia, biasanya dibilang, apa yang ditabur, itu yang dituai.......*


 My reflection to this article is, simple aja..... if i shud be a magnet, i hav to choose smartly which things i want to attract and which one not. But really sometimes bad stuffs come to ur life for good reason. Things happen
for a reason or two... kata neneknya Cherisha , semua ada hikmahnya.......

Curcol dong boleh ga?? nervous bgt nich tentang hal2 yang menungguku di depan, like, whether i will be able to work, and Gilang, bisa ga dia ditinggal di penitipan bule?? Trus, apa gua bisa ya hidup disini? negara gua yang hangat, orang2 yang gua cintai kok rasanya jauh sekali. Trus karena uda terlanjur jauh gini jadinya ga boleh ngeluh kan. And i have to be strong for both Gilang and I.

Ki ke Ka Gilang, Gary, Chinta, Martine (oma Gil), Florence (ipar dari pihak suami), Thomas (adiknya suami) dan Chris (opa Gil)
Btw, i choose the title Xmas and New Year mix cos keduanya dirayakan hampir bersamaan. Tidak ada yang istimewa selain berkumpul dengan keluarga, dari pihak suami. Tukeran kado, dan pastinya Gilang dapat paling banyak kado.. heheh...Hadiah yang terpenting dan terbesar adalah berkumpul dengan keluarga kecilku, just me, Gary and lil Gilang.


Ah and i shud be the Queen of the year in the family. So here they have tradition that who get the lil statue in the fortune pie will be the Queen of the year;;;;;and i GOT it;;;;;;and check on my expression when gettin it...BEST WISHES all... Chinta

Senin, 03 Januari 2011

DINGIN yang Katanya Belum Seberapa...(Wedhangan karo sopo iki)

Tueman........cape dehhh.. dingin bgt sich ni negara...ampun deh.. hidung meler lecet2, bibir kering pecah2, suara udah kaya kucing minta kawin, aduh...seandainya di depan mata ada indomie, teh hangat manis, pake bakso, telor...pasti enak bgt dueh...

enak lagi wedhang ronde; mochinya dibanyakin, atau sate, atau bakwan malang???heheheh... maklum kalo dingin bawaannya pengen makan...

Tadi pagi ke rumah sakit beli obat, maklum badannya  norak ma cuaca beginian, serius dingin bgt. Untungnya ngeliat Gilang yang selalu semangat membuatku ingin tetap sehat . Ini beberapa foto Gilang dan papanya semasa bermain2 di luar rumah.
And finally, myself!
AH, sleepy...those pils, make me sleepy, may i excuse for now????

Miss u prendss...


Chinta

Sabtu, 01 Januari 2011

HAPPY NEW YEAR everybody...cheers

Halo semua??? Bagaimana Tahun barunya????
Mine is not so bad but really nothing special, i was still enjoying my jetlag and too much to complain ..
So new year for me is about starting a new life and gettin out from my comfort zone and being away from evryone i love most.....em, sebelum meninggalkan Indonesia, accident happened dan Gilang jatuh kena kursi, untungnya good things happened for good reason, keberangkatanku ditunda seminggu dan Gilang berangkat almost back to ganteng ehhehehe



Aha, itu dia Gilang pas habis jatuh dan menabrak kursi lalu berdarah2...
and this is after, our departure to France, 10 days after...


Hehehe... look much better ya??

Ah, i will post some newpic of Gilang on my next blog. so  Happy new Year MUAch...